Muat Turun Soalan Matematik

Vtutorfrog logo

34 Responses to Muat Turun Soalan Matematik

  1. lola.shisho34 says:

    thank you !!!! saya dah cari ni lame dah. thanks thanks thanks

  2. zaimah abdullah says:

    salam…untuk statistik failnya dh corrupt..

  3. anuhsiah says:

    so coooooooooooooooooooooooool.thanks

  4. khairul ikhwan says:

    sangat senang

  5. Gene Kong says:

    thank you very very much
    very useful =D ^^

  6. ju says:

    tq cikgu… mohon diizinkan saya gunakan untuk pelajar saya

  7. Mohd Khiza says:

    Minta izin untuk digunakan sebagai bahan pengajaran. very useful for form 2 student.

  8. kartini says:

    minta izin utk guna bhn2 cikgu. terima kasih…

  9. Puteri Balqis says:

    Assalam…terima kasih cikgu atas perkongsian ilmu yg bermanfaat. Saya mohon cikgu halalkan ilmu yg saya gunakan.

  10. cikyat says:

    TQVM cikgu…anak sulong perempuan saya antara calon PT3 tahun ni…syukur, saya dapat memenuhi permintaannya utk mencarikan soalan2 math form 2 hasil pertolongan/kesudian cikgu mengupload soalan2 ini.moga ALLAH saja yg dapat membalas jasa baik cikgu..amin…

  11. Sahfirah Firah says:

    Thank you very much ^_^ ^_^

  12. ainy says:

    salam.

    Thank you cikgu sbb kongsi ilmu. Best beljar ngan cikgu :) dapat ulang2 tu video . kalau beljar ngan cikgu sini x boleh ulang, kena marah adelah hehhe..

  13. amer faiz says:

    cikgu tolong upload soalan kordinat … :))

  14. Rashiqah says:

    cikgu.. nak tanya, jawapan bagi setiap soalan mana nak dapat ye?

  15. aishah says:

    askum,saya nk download bahan matematik ting 1 dan ting 2,tp tiada d page ni..hanya ada komen sahaja..
    mohon cg romie bg komen atau cara untuk download bahan tersebut..
    terima kasih

  16. jas says:

    boleh emailkan pada saya soalan topikal math form 2?
    jasa cikgu sangat dihargai

  17. Hanariah says:

    Assalammualaikum..Cikgu ada website yg bagus mcm Cikgu punya tak until form 4&5?yg senang paham mcm tutorial Cikgu.

  18. Liangsan says:

    Saya tidak pandai matematik saya X paham

  19. dull says:

    saya pun X pandai

  20. Siti Syamimi says:

    assalam..boleh terangkan tak tentang kuasa tiga.saya tak faham sangatlah.tq

  21. assalamualaikum says:

    macam mana nak download?

  22. Eliza says:

    Hi cikgu.. macam mana nak download latihan form 2 ni? saya nak guna sebagai latihan ulangkaji..

  23. one_niey says:

    mintak izin untuk latihan…..tqvm cikgu

  24. raudhatul syuhada says:

    mcm mana nak download tak fhm laa :(

  25. ELIZA says:

    mintak izin guna bahan anda TQ……..

  26. nur saufia says:

    minta izin guna bahan cikgu..terima kasih

  27. Mashita Binti Rasif says:

    Minta izin guna bahan cikgu yea. Terima kasih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *